Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | £3000 spent and Virgin can't connect me

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

£3000 spent and Virgin can't connect me
Reply
 
Thread Tools
Old 16-07-2021, 20:26   #76
aptsys
cf.member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 12
aptsys is an unknown quantity at this point
Re: £3000 spent and Virgin can't connect me

Quote:
Originally Posted by Sephiroth View Post
The difference here is that your image shows OPENREACH FTTP (the customerís cabinet). For that to work with VM, he would need to be in a fibre area (FTTP) otherwise it canít be done.
Not quite understanding your misunderstanding here. We've done exactly what was pictured before with the Virgin Cable equipment in there too. No issues at all.
aptsys is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 16-07-2021, 20:36   #77
Sephiroth
Simples
 
Sephiroth's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: RG41
Services: 1 Gbps; Hub 4 MM; ASUS RT-AX88U; Ultimate VOLT. BT Infinity2; Devolo 1200AV
Posts: 10,554
Sephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny star
Sephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny star
Re: £3000 spent and Virgin can't connect me

Quote:
Originally Posted by aptsys View Post
Not quite understanding your misunderstanding here. We've done exactly what was pictured before with the Virgin Cable equipment in there too. No issues at all.
That was 4 months ago and the matter was resolved by VM refunding the customer's outlay.

As to your point, the this was all about how to get fibre to the customer's premises from a VM coax cabinet, which VM won't/can't do for reasons I've explained in the thread. I've not misunderstood anything.
__________________
Seph.

My advice is at your risk.
Sephiroth is online now   Reply With Quote
Old 16-07-2021, 20:43   #78
Skie
a giant headend
 
Join Date: Jan 2011
Location: Liverpool
Posts: 1,150
Skie has reached the bronze age
Skie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze ageSkie has reached the bronze age
Re: £3000 spent and Virgin can't connect me

Quote:
Originally Posted by Sephiroth View Post
That was 4 months ago and the matter was resolved by VM refunding the customer's outlay.

As to your point, the this was all about how to get fibre to the customer's premises from a VM coax cabinet, which VM won't/can't do for reasons I've explained in the thread. I've not misunderstood anything.
Well it took a court judgement and then bailiffs, so not quite the passive "refunding the customers outlay" you're implying
Skie is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2021, 20:51   #79
Sephiroth
Simples
 
Sephiroth's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: RG41
Services: 1 Gbps; Hub 4 MM; ASUS RT-AX88U; Ultimate VOLT. BT Infinity2; Devolo 1200AV
Posts: 10,554
Sephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny star
Sephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny starSephiroth has a nice shiny star
Re: £3000 spent and Virgin can't connect me

Quote:
Originally Posted by Skie View Post
Well it took a court judgement and then bailiffs, so not quite the passive "refunding the customers outlay" you're implying
Well, that wasn't the point I was addressing. Apparantly, I misunderstood the whole technical thing.
__________________
Seph.

My advice is at your risk.
Sephiroth is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:46.


Server: curium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.