Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Force phone to use Tesco bb

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Alternatives to Virgin Media > Other Telco Services Discussion

Force phone to use Tesco bb
Reply
 
Thread Tools
Old 04-06-2023, 12:58   #1
Itshim
Do I care what you think
 
Itshim's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Cardiff South Wales
Age: 72
Services: V6 ,Virgin L. Phone Broadband.sky go Netflix
Posts: 4,031
Itshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appeal
Itshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appeal
Force phone to use Tesco bb

How do I force my phone to use my BB package with out cancelling WiFi passwords for other WiFi connection. friend has limited connection and I can't get phone to use my package when there
__________________
No point in being pessimistic. You know it won`t work.
Itshim is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 04-06-2023, 13:21   #2
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,977
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Force oppo 74ato use Tesco bb

I always have trouble understanding your posts it's like they're not written in English.

If I'm understanding you correctly you want to use your home broadband connection while at your friends house?

You can't it's physically impossible, it's called a home broadband connection for a reason.

If your friend lives next door you maybe able to connect to your home WiFi, is that what you want to do?
__________________
PSN: Snoopzster
SnoopZ is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2023, 13:38   #3
Paul
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 60
Services: VM Phone : Sky Mobile : Sky TV : VM BB (1000 Mbps) : Aquiss FTTP (330 Mbps)
Posts: 26,951
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Re: Force phone to use Tesco bb

I could not even make sense of the title, Ive edited it based on a guess.
__________________

Baby, I was born this way.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2023, 14:14   #4
Itshim
Do I care what you think
 
Itshim's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Cardiff South Wales
Age: 72
Services: V6 ,Virgin L. Phone Broadband.sky go Netflix
Posts: 4,031
Itshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appeal
Itshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appealItshim has a bronzed appeal
Re: Force oppo 74ato use Tesco bb

Quote:
Originally Posted by SnoopZ View Post
I always have trouble understanding your posts it's like they're not written in English. . Seems clear to me perhaps ti would help if you didn't fit your idea in to it.

If I'm understanding you correctly you want to use your home broadband connection while at your friends house? No I want to use my allowance from Tesco

You can't it's physically impossible, it's called a home broadband connection for a reason.
Clearly again not what I am trying to do.
If your friend lives next door you maybe able to connect to your home WiFi, is that what you want to do?
It is not. I simply want my mobile to use my network providers BB leaving other connections intact

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

Quote:
Originally Posted by Paul View Post
I could not even make sense of the title, Ive edited it based on a guess.
Seems clear to me the question is what it says, trouble seems to be forcing it to suit other people's agender.
__________________
No point in being pessimistic. You know it won`t work.
Itshim is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2023, 14:15   #5
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8,793
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
spiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny starsspiderplant has a pair of shiny stars
Re: Force phone to use Tesco bb

Do you mean you want to use mobile data even when a WiFi connection is available? If so, turn off WiFi. Or tell your phone to disconnect from the WiFi network and not to reconnect to it automatically. Or tell it to forget the WiFi network entirely.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2023, 14:39   #6
Jaymoss
Just a Geek
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 3,184
Jaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appeal
Jaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appealJaymoss has a bronzed appeal
Re: Force phone to use Tesco bb

Turn WIFI off so you have to use mobile data. When you turn it back on at home it will reconnect with no lost passwords
__________________
Is your muffin buttered? Would you like me to assign someone to butter your muffin?
Jaymoss is online now   Reply With Quote
Old 04-06-2023, 17:12   #7
Paul
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 60
Services: VM Phone : Sky Mobile : Sky TV : VM BB (1000 Mbps) : Aquiss FTTP (330 Mbps)
Posts: 26,951
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Paul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered starsPaul is seeing silvered stars
Re: Force oppo 74ato use Tesco bb

Quote:
Originally Posted by Itshim View Post
Seems clear to me the question is what it says, trouble seems to be forcing it to suit other people's agender.
I'm sure its clear to YOU, since you wrote it.

However, its not clear to the rest of us, and no one has an "agender", you can take the foil hat off.

If you want help, post something people can actually understand, instead of firing off stupid accusations.
__________________

Baby, I was born this way.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2023, 09:14   #8
Halcyon
Hello !
 
Halcyon's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: East Midlands
Services: Sky, AppleTV, Netflix
Posts: 16,530
Halcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered stars
Halcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered starsHalcyon is seeing silvered stars
Re: Force phone to use Tesco bb

As long as your home is setup with an SSID (Wifi network) then it should automatically connect to that.
Any other connections you have made when connected at a friends house will stay remembered in your device and connect to that network when you are physically there.
If you want to remove a network from the saved list you can.
__________________
.
-

Halcyon is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 15:22.


Server: osmium.zmnt.uk
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.